19 Mart 2017 yılında ilimiz trafik akışını rahatlatmak adına kurdukları AFSU Şirketi ile toplu ulaşım sağlamayı hedefleyen şirket aradan daha bir yıl geçmeden kontak kapatıyor

Odak Gazetesinin bugünkü haberine göre;

 

AFSU Ulaşım Şirketi adı altında kurulan ve ilimizin toplu ulaşım sıkıntısını ortadan gidermesi beklenen şirket amacına ulaşamadan kapanıyor. Noter vasıtasıyla 15 gün önce Afyonkarahisar Belediyesi tarafından şirkete ihtarname çekildi. Otobüs seferlerinin sözleşmeye uygun yapılmadığı gerekçesiyle çekilen ihtar da pek fazla etki etmedi. Bunun üzerine AFSU Şirketi bünyesinde yer alan 20 otobüs geçtiğimiz günler içerisinde satılmış önceki gün ise 40 otobüs daha satılarak şirkette otobüs kalmamıştı.

Otobüsler satıldı

Günlerdir otobüslerin içlerine ve kart dolum merkezlerine astıkları “İnternette sorun olduğu için dolum yapılamamaktadır. Teşekkürler”  yazıları ile kart dolumu yapmayan şirketin son seferlerini 25 Şubat Pazar günü yapacağı ve kontak kapatacağı öğrenildi. Büyük umutlarla kurulan şirketin yüksek miktarda borcunun da bulunduğu iddia edildi. Vatandaşlar ise uzun bir süredir AFSU Şirketi’nin otobüsleri sefere koymadığını ve bu yüzden büyük mağduriyetler yaşadıklarını belirtmişlerdi. 

​ODAK GAZETESİ