AFSÜ Tıp Fakültesi öğrencileri, üniversitemizde düzenlenen etkinlikte, yurt dışı eğitim ve kariyer fırsatları konusunda bilgi edindi

Gözden kaçırmayın

AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde

AFSÜ Tıp Fakültesi öğrencileri, üniversitemizde düzenlenen etkinlikte, yurt dışı eğitim ve kariyer fırsatları konusunda bilgi edindi. AFSÜ Tıp Öğrencileri Birliği tarafından Zafer Sağlık Külliyesi Mavi Salon’da düzenlenen Yurt Dışı Kariyer Günleri başlıklı etkinlikte, Doç. Dr. M. Ali Sözen ve Dr. Öğr. Üyesi Yeliz Ciğerci deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştı.

Etkinlikte ilk sunumu AFSÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Yeliz Ciğerci yaptı. AFSÜ Uluslararası İlişkiler Ofisi, Erasmus+ Koordinatörlüğü sorumlusu olan Dr. Ciğerci, Avrupa ülkelerinde eğitim görme ve personel hareketliliği fırsatı sağlayan Erasmus+ sistemini tanıtıcı açıklamalar yaptığı sunumunda, öğrencilerin katılabileceği değişim programları hakkında dinleyicilerden gelen soruları da cevaplayarak akıllardaki soru işaretlerini giderdi.

AFSÜ Tıp Fakültesi, Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Ali Sözen ise sunumunda, kendi yaşam öyküsünden hareketle yurt dışı deneyimlerini anlattı. Aldığı kararları, karşılaştığı zorlukları, bu zorlukları nasıl çözümlediğini eğlenceli bir üslupla anlatan Doç. Dr. Sözen, birçok konuda çarpıcı tavsiyelerde bulundu.