Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü olarak; Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) bağlı birimleri, personeli ve öğrencilerinin Kurumumuz hizmetlerinden biri olan kargo hizmetimizden avantajlı koşullarda yararlanabilmesi için anlaşma imzalandı.

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Sayın Prof. Dr. Nurullah OKUMUŞ ve Afyonkarahisar PTT Başmüdürümüz Sayın Mehmet ÖRSDEMİR tarafından imzalanan sözleşme gereğince, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) ye bağlı birimlere sabit, akademik, idari personel ve öğrencilere ait gönderiler PTT tarafından %50 indirimli olarak taşınacaktır.

Rektörlük makamında imzalanan sözleşme kapsamında; Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) bağlı bütün daire başkanlıkları ve akademik birimler ile akademik-idari personel ve öğrencilerine ait APS Kurye, Posta Kargosu ve/veya Kargo gönderilerinin yurtiçinde kabulü, taşınması ve alıcılarına teslim hizmeti indirimli olarak gerçekleştirilecektir. Bir yıl süreyle geçerli olacak sözleşme gereği, AFSÜ öğretim görevlileri, idari personeli ve öğrencileri kurum kimliklerini gönderilerinin kabul anında ibraz etmek kaydıyla sözleşmenin sunduğu fiyat indiriminden yararlanabilecektir.

Anlaşma imza merasimine, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Ali ÖZSOY ile PTT Pazarlama Müdürü Ömer TEKİK de hazır bulundu.