Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

 

Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (AFSİAD), Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ŞEHİTOĞLU, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin İplikçioğlu, Akif İşbilir, Kamil Ayvalı, Abdurrahman Alp, Tamir Dişbudak ve Hüseyin Tokman ile birlikte Başkan Çoban'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş Adamları Derneği Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, 31 Mart'ta görev süresi sona erecek Belediye Başkanı Başkan Burhanettin Çoban'ın Afyonkarahisar'a spordan sanata, kültürden eğitime kadar birçok alanda hizmet verdiğini , 10 yılda yapılan hizmet ve yatırımlarla ilimizin yeni vizyon kazandığını söyledi. Bu doğrultuda, hem ilimize hizmetlerinden hem de sivil toplum kuruluşlarına verdiği desteklerden dolayı Başkan Çoban'a teşekkür eden Şehitoğlu, tüm dernek yönetimi ve üyeleri adına AFSİAD’ın Geleneksel Atatürk'ün Kocatepe'ye çıkışını simgeleyen Kocatepe tablosu hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Çoban ise Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş Adamları Derneği Başkanı Hüseyin Şehitoğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.