Spor Toto 1.Lig’de mücadele eden temsilcimiz Afjet Afyonspor, bugün havayolu aracılığı ile Giresun’a gidecek.
Bu sezon Spor Toto 1.Lig’de mücadele etmeye başlayan temsilcimiz Afjet Afyonspor, ligin 5’inci haftasında deplasmanda Giresunspor’a konuk olacak. Giresun Atatürk stadında oynanacak mücadele saat 20.00’da başlayacak.



Son olarak kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Boluspor’a 1-0 yenilerek 4 puanda kalan mor beyazlı temsilcimiz, kötü gidişata bir son vererek zorlu Giresunspor maçı ile yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Teknik Sorumlu Serhat Gülpınar nezaretinde sıkı bir çalışma temposu geçiren takımda morallerin yerinde olduğu ve tek düşüncenin haneye 3 puan yazdırılması olduğu belirtildi. 



Zorlu müsabaka öncesinde duygu ve düşüncelerini Gazete3 Spor Servisine aktaran Afjet Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel, Giresun deplasmanından puan ya da puanlar ile dönmek istediklerini belirtti. Başkan Sel sözlerine şu şekilde devam etti, “Biz ligde yeni bir takımız, konuk olacağımız rakibimiz Giresunspor ise yıllardır Spor Toto 1.Lig’de mücadele ediyor. İşimizin kolay olmayacağı aşikâr fakat bizlerde de mücadeleden kopacak, pes edecek bir takım görüntüsü söz konusu değil. Ligin ilk dört haftasında yaşadığımız şanssızlıkları bir kenara bırakarak yolumuza emin adımlar ile devam edeceğimizde inancımız tam.”



Transfer sezonunun son gününde kadrolarına iki oyuncu kazandırdıklarını da hatırlatan Başkan Salih Sel, “ Transfer sezonunun son gününde kadromuza Mehmet Güven ve Taşkın İlter’i kattık. Bu iki oyuncumuz da tecrübeli ve takıma katkı sağlayacak oyuncular arasında yer alıyorlar. Kısa süre içerisinde adaptasyon sorununu aşarak, takım lehine mücadele etmeye başlayacaklardır” ifadelerine yer verdi.



“TAKIMIMIZ İLE BERABER OLAMAYACAĞIM”



Giresunspor maçında takımla beraber olamayacağını da söyleyen Salih Sel, “Ankara’da gerçekleştirilecek olan bir toplantı münasebeti ile takımımız ile birlikte Giresun deplasmanına gidemeyeceğim. Uçak saatleri uyuşsaydı bende deplasmanda olacağım fakat uçak saatleri uymadığı için ben Ankara’da olacağım. Tabii her ne kadar takımımız ile Giresun’a gidemesem de hep takımımızın yanında olacağım. İnşallah Afyonkarahisar’a güzel bir şekilde döneceklerdir” diyerek sözlerini sonlandırdı. 



GAZETE 3