Mor beyazlı kulübün önceki gün yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda başkanlık görevine Yusuf Ulutürk getirildi. Ulutürk’ün yönetiminde Süleyman Karakuş, Ali Ulusoy, İlker Gürler, Yavuz Coşkun, Emrah Potuk ve Serhat Düzağaç yer aldı

 

AFJET Afyonspor’un geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanamadığı için yapılamayan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı önceki akşam kulüp binasında gerçekleşti. Kongrede Kulüp Başkanlığı görevine AFJET Genel Müdürü Yusuf Ulutürk getirildi.

Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, divan kurulu seçimi ile başladı. Divan Başkanlığına Nadir Güzbey, katip üyeliklere de Muzaffer Aktar ve Fatih Ekşioğlu’nun getirilmesinden sonra gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Gündem maddeleri arasında yer alan, derneğin üye kaydı ile ilgili Balotaj Kurulu’nun dernek organlarına ilave edilmesi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Daha sonra büyük kulüplerde olduğu gibi derneğin futbol şubesinin kurulacak bir şirkete devri ve iki yıl boyunca derneğin sorumluluğunun devamı için yönetim kuruluna yetki verilmesi görüşülerek kabul edildi ve bu konuda yönetim kuruluna yetki verildi. Ancak şu anda bu yetkinin kullanılmayacağı öğrenildi.

Genel Kurulun en önemli maddeleri arasında yer alan Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Balotaj Kurulu üyelerinin gizli oy açık tasnif ile seçimleri yapıldıktan sonra toplantı sona erdi.



AFJET Afyonspor’un Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda kulüp başkanlığı görevine AFJET Genel Müdürü ve kulübün ilk yöneticilerinden Yusuf Ulutürk getirilirken, yönetim kurulu da Süleyman Karakuş, Ali Ulusoy, İlker Gürler, Yavuz Coşkun, Emrah Potuk ve Serhat Düzağaç’tan oluştu.



GÜZBEY, “HER ŞEY AFYON İÇİN”

Genel Kurul’da Divan Başkanlık görevini yürüten Nadir Güzbey, kongre sonrası yaptığı konuşmada yeni yönetime başarılar dileyerek, “Güzide kulübümüz AFJET Afyonspor bugün bir genel kurulu daha tamamlamış bulunmakta. Bu bir bayrak yarışıdır, memleketimize hizmet yarışıdır. Kulübümüzün başarılı olması için tüm paydaşların katkılarının artarak devam etmesini bekliyoruz. İlimizde sporun gelişmesi için her zaman fedakârca çalışan medya mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Görevi devir almış olan arkadaşlarımıza her zaman olduğu gibi desteğimiz devam edecektir. Her şey Afyon için.” dedi.



ULUTÜRK’TEN İLK AÇIKLAMA

AFJET Afyonspor’un yeni Kulüp Başkanı Yusuf Ulutürk ise kongre sonrası yaptığı açıklamada Olağanüstü Genel Kurul’un Afyonspor camiasına hayırlı olmasını dileyerek, “Herkesin de bildiği gibi yeni sezon için önümüzde çok dar bir zaman var. Kulüplerin büyük bölümü 10-15 gün sonra transfer çalışmalarını tamamlayıp antrenmanlara başlayacaklar. Bizim de en hızlı şekilde hareket ederek önce kadromuzu oluşturmamız gerekiyor. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu’ndaki arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir çalışma temposuna girerek bu süreci başarılı bir şekilde sürdürmek istiyoruz.” ifadelerine yer verdi.

İşte AFJET Afyonspor’un Yeni Yönetim, Denetim ve Balotaj Kurullarının asil ve yedek üyeleri:





YÖNETİM KURULU

ASİL ÜYELERİ



Yusuf Ulutürk

Süleyman Karakuş

Ali Ulusoy

İlker Gürler

Yavuz Coşkun

Emrah Potuk

Serhat Düzağaç



YÖNETİM KURULU

YEDEK ÜYELERİ



Nazike Kurşun

Kazım Öztürk

Mustafa Seçkin

Fatih Önder

Mehmet Saru

Kamuran Karahan

Ramazan Kuzu



DENETİM KURULU

ASİL ÜYELERİ



Yaşar Baskın

Nurgül Bacaksız

Orhun Nusret Öner



DENETİM KURULU

YEDEK ÜYELERİ



Zeynep Feray Tutkak

Ahmet Tekeli

Duygu Çınar



BALOTAJ KURULU

ASİL ÜYELERİ



Hüsnü Serteser

Niyazi Ertaş

Bekir Akçeşme



BALOTAJ KURULU

YEDEK ÜYELERİ



Zekeriya Aslan

Muzaffer Aktar

Yavuz Kocaşaban



Kocatepe Gazetesi