Bu sene, 1. Lig'den 2. Lige düşen Afjet Afyonspor'da belirsizlik devam ediyor.

Gözden kaçırmayın

Afyonspor, Altınordu maçına hazır!Afyonspor, Altınordu maçına hazır!

Bu sene, 1. Lig'den 2. Lige düşen Afjet Afyonspor'da belirsizlik devam ediyor.



Kulübün borcunun şu anda 8 Milyon TL olduğu, sözleşmesi devam eden futbolcuların kulüpten ayrılmaması durumunda borcun yıl sonunda diğer giderlerle 20 Milyon TLye kadar ulaşacağı belirtiliyor.



Afyonhaber'in, spor kaynaklarından aldığı bilgiye göre, Afjet Afyonspor'un önceki yıllardan futbolculara 5.5 Milyon TL, piyasaya 2.5 Milyon TL, toplam 8 Milyon TL borcu bulunuyor.



1. Ligde iken futbolcularla yapılan uzun süreli sözleşmelerdeki yüksek meblağlar nedeniyle, sözleşmesi devam eden futbolcuların bu sözleşmelerle kulüpte kalmasıyla oluşabilecek borç durumunun ise bu sezonun sonunda sezon giderleyile birlikte 20 Milyon TL'ye kadar çıkabileceği iddia ediliyor.



Güncel borç ve kulübün maddi durumuyla ilgili Afjet Afyonspor Kulübünden, taraftarı ve spor kamuoyunu bilgilendirici net açıklama bekleniyor. 



Ali Şahin başkanlığındaki mevcut yönetimin göreve devam ettiği kulüpte durumun ne olacağı, önümüzdeki günlerde kentin ileri gelenlerinin de olaya olumlu ya da olumsuz bakışlarıyla netleşeceği belirtiliyor.





AFYONHABER ÖZEL HABER