Spor Toto 1.Lig’de yer alan AFJET Afyonspor, ikinci yarının 19’ncu haftasında deplasmanda 27 Ocak Pazar günü saat 16.00’da Altay’ın konuğu olacak.

 
AFJET Afyonspor, Spor Toto 1. Lig'in 19’ncu haftasında Pazar günü deplasmanda Altay ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mor-beyazlılar, takıma devre arası transfer sezonunda kazandırılan 9 oyuncunun da yer alması ile Teknik Direktör Serhat Güller nezaretinde Kocatepe Tesisleri'nde antrenman yaptı. Isınma hareketleri ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan idman, dar alanda çift kale maçla sürdü. Bireysel çalışmalarla sona eren antrenman, 1 saat 15 dakikada tamamlandı. Teknik Direktör Güller’in, zorlu Altay maçında nasıl bir 11 ile başlayacağı da merak konusu.

“ALTAY MAÇI İLE HER ŞEY DEĞİŞECEK”

Spor Toto 1. Lig'in ikinci yarısında İstanbulspor’u elinden kaçıran AFJET Afyonspor, üst sıralara yükselerek düşme hattından uzaklaşmayı amaçlıyor. Ligde 16 puanla 16’ncı sırada bulunan mor-beyazlılarda yetkililer, iyi bir takım olduklarını ve hedefleri doğrultusunda ilerlediklerini söyledi. Bu hafta deplasmanda Altay’a konuk olacaklarını belirten yetkililer, "Sezona kötü başlangıç yapmıştık. İlk 6 maçımızda istediğimiz sonuçları alamamıştık fakat devre arasında kaliteli transferler yaptık. Şu anda mücadelemize devam ediyoruz. Maçları hafta hafta değerlendiriyoruz. İlk amacımız düşme hattından uzaklaşmak. Üç maç üst üste aldığımız zaman durum çok net bir şekilde değişecektir. İnşallah daha sonrasında ise imkanlar dahilinde play-off’ları zorlayacağız” ifadelerine yer verdiler.



KARŞILAŞMANIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Ligin 19’ncu haftasında Altay ile AFJET Afyonspor arasında oynanacak müsabakanın hakemleri de belli oldu. Buna göre bu zorlu karşılaşmayı Caner Ak, Engin Erdem, Mehmet Ali Akkor üçlüsü yönetecek.