Afyonkarahisar İnternet Medyası Radyo ve Televizyoncular Derneği (AFİMED) Yönetim Kurulu, Afyonkarahisar CHP İl Başkanlığını makamında ziyaret etti.
Ziyaretlere AFİMED Başkanı Ömer Elçi ile birlikte Başkan Yardımcısı Arif Yağcı, Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Mazi,  ve Yüksel Elçi katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Nevzat Ercan, nezaket ziyareti için AFİMED Yönetimine teşekkür etti ve yeni yönetim kuruluna başarılar diledi.

AFİMED Başkanı Ömer Elçi çağın gereği olan internet medyasının günümüzde ki durumu ve geleceğiyle ilgili bilgiler verdi.Afyon ve çevresinde hedefimizde 200.000 okuyucuya ulaşmak doğru tarafsız ilkeli haber yapma ve ulaştırma yolunda hızla ilerlediklerini belirtti.





Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Nevzat Ercanise konuşmasına şöyle devam etti;

 

“Medya demokrasinin vazgeçilmezidir”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Nevzat Ercan, bağımsız ve özgür bir basının varlığının demokrasinin daha sağlıklı işlemesi, standartların yükselmesi ve kamuoyunun duyarlılığının artması noktasında önemli olduğunu söyledi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Nevzat Ercan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yaptığı açkılamada çağın en önemli ve dinamik mesleklerinden biri olan gazeteciliğin, büyük fedakârlık isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli bir meslek olduğunu dile getirdi.

Ercan, matbaacısından dağıtıcısına, dizgisinden patronuna, bayisinden sunucusuna, editöründen köşe yazarına kadar geniş bir yaşamsal alanı kapsayan yazılı, işitsel ve görsel medyanın tüm emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladığını sözlerine ekledi.