Afyonkarahisar Diyaliz Hastalarını Koruma ve Yaşatma Derneği (AFDİDER)’e, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları Teşkilatı bir ziyaret gerçekleştirdi.  AFDİDER’in yer tahsisi konusunda istekte bulunduklarını söyleyen Güngör, MHP belediyeciliğinde gerekli yerin tahsis edileceği bildirildi.

Afyonkarahisar MHP İl Başkan Yardımcısı Av. Gönül Ar Güngör ve Kadın Kolları teşkilatı seçim ziyaretleri kapsamında AFDiDER’i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AFDİDER Başkanı Ahmet Akdağ, MHP heyetinden bir istekte bulundu. Akdağ, engelli derneklerine Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yer tahsis edilmiş olmasına rağmen AFDİDER’e henüz bir yerin tahsis edilmediği söyleyerek yer tahsisi konusunda kendilerine yardımcı olmalarını istedi.

“MHP OLARAK HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurulla tekrar AFDİDER başkanlığına seçilen Ahmet Akdağ ve yönetimine, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Afyonkarahisar MHP il Başkan Yardımcısı Av. Gönül Ar Güngör, MHP olarak her zaman yanlarında olduklarını vurguladı. Ortak paydanın insan olduğu, insana iyi dokunan her şeyin iyi olarak döndüğü AFDİDER’in birçok insanımıza sevgiyle dokunduğu bunun manevi hazzının hiçbir şeyle ölçülmediğini söyleyen Güngör, “Afyonkarahisar MHP teşkilatı olarak her daim insan paydalı, sevgi paydalı, sağlık paydalı etkinlikleri yakından takip ediyor ve destek veriyoruz.  Yer tahsisi konusunda ise Milliyetçi Hareket Partisi Belediyeciliği döneminde ortak paydası vatan, insanlık ve hizmet olan tüm derneklere destek olacağız ve AFDİDER’e gerekli yerin tahsis edilmesi konusunda yardımcı olacağız” dedi.