Şehrimizde gastronomi gelişimine katkı sağlayacak faaliyetlere destek vermek, yöresel ürün ve menülerde standart üretim gerçekleştirmek amacıyla UNESCO Gastronomi Standartı Belirleme Kuruluna başvuruda bulunan, AFBEL Termal ve Akrones Termal Otel’e Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Valimiz Gökmen Çiçek tarafından 'Unesco Gastronomi Standartı Belgesi' verildi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Şehrimizde gastronomi gelişimine katkı sağlayacak faaliyetlere destek vermek, yöresel ürün ve menülerde standart üretim gerçekleştirmek amacıyla UNESCO Gastronomi Standartı Belirleme Kuruluna başvuruda bulunan, AFBEL Termal ve Akrones Termal Otel’e Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Vali Gökmen Çiçek tarafından 'Unesco Gastronomi Standartı Belgesi' verildi.

            Gastronomi şehri Afyonkarahisar’da, UNESCO Gastronomi Standartı Belirleme Kurulu tarafından gıda üretimi yapan işletmeleri belli bir üretim standardına kavuşturmak amacıyla başvurmaları halinde Afyonkarahisar Unesco Gastronomi Standartı Belgesi veriliyor.

       Bu amaçla UNESCO Gastronomi Standartı Belirleme Kuruluna ilk başvuruyu AFBEL Termal Otel ve Akrones Termal Otel yaptı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Vali Gökmen Çiçek, Gastronomi Standart Belgesine sahip olan otel yetkililerine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Vali Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, gastronomi alanında yapılan çalışmalara el birliği ile tüm işletmelerin destek olması gerektiğine dikkat çektiler. 

UNESCO GASTRONOMİ STANDARTI BELGESİ'ne sahip olmak isteyen işletmelerimiz https://gastroafyon.org/basvuru-basamaklari/ adresi üzerinden başvurularını yapabilirler...