Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

 

Afyon Eğitim Vakfı tarafından Afyonkarahisar’daki yatılı olarak liselerde okuyan yetim öğrenciler ve burs verilen öğrencileri için iftar yemeği verildi.

Vakıflar haftası dolayısıyla Afyonkarahisar’da çeşitli etkinlikler düzenlendi. Taş Medrese’de düzenlenen iftar yemeğine Vali Yardımcıları Gülihsan Yiğit ve Mehmet Boztepe, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, İl Genel Meclisi ve Afyon Eğitim Vakfı 2. Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AEV Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Demirel, Genel Sekreter Murat Diker ve protokol üyeleri ile yatılı olarak liselerde okuyan yetim öğrenciler ve AEV bursiyerleri katıldı.

İftar sonrası yemeğe katılanlara Kütahya Bölge Müdürlüğü personeli tarafından vakıf arazilerinde bulunan zeytinlerden elde edilen doğal zeytinyağı sabunları dağıtıldı.

İftar sonrası açıklama yapan Afyon Eğitim Vakfı 2. Başkanı ve İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, Türkiye de 6-12 Mayıs tarihlerin Vakıf Haftası olarak kutlandığını söyledi.

Vakıflar Haftasının bu yıl ana temasının “Vakıf Medeniyetinde Ramazan” olduğunun hatırlatan Çoban, şunları kaydetti:

“Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğümüz her ilde bir vakfı öncü seçiyor. Bu sene içinde Afyon Eğitim Vakfımızı öncü seçmiş. Bu nedenle Taş Medrese de vakfımız yaklaşık 200 kişilik bir iftar yemeği düzenledi. Bu yemeğe yetim öğrenciler ile AEV’den burs alan bursiyer öğrencilerimiz katıldılar. Protokolümüzden değerli büyüklerimiz katıldı. Sağ olsunlar üniversitemizden yetkililer katıldılar. Böylece AEV öncülüğünde bir iftar yemeği verilmiş oldu. Vakıflar Bölge Müdürlüğümüz tarafından ihtiyaç sahibi ailelerimize kimi aileye kırtasiye, kimi aileye giysi kimi aileye de gıda paketi şeklinde yardımlarda bulundu. Bu işe AEV olarak öncülük etmekten öğrencilerimize, yetimlerimize iftar yemeği vermekten çok mutluyuz. Katılan, katılmayı arzu edip de katılamayan tüm öğrencilerimize vakıf dostu Afyonlu hemşehrilerimize teşekkür ederiz.”