Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin Genel Kurul toplantısında Başkan M. Emin Birliktir güven tazeledi.

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin Genel Kurul toplantısı yapıldı. Yasemin Düğün Salonunda gerçekleştirilen genel kurul Saygı Duruşun’da bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Divan Mehmet Baybağan’ın başlandığında Suat Uygur, Halil Acar ve Ahmet Dinler’den oluştu.

Genel kurulda konuşan Kooperatif Başkanı M. Emin Birliktir, selamlama konuşmasında esnafı her zaman desteklediklerini söyledi. Tüm esnafların işini görmeye çalıştıklarını ifade eden Birliktir konuşmasına şöyle devam etti: "Bu yıl 2 bin esnafınıza 2 milyar Tl dağıttık. Pandemi dönemi geçirdik. En çok esnaf ve sanatkarımız sıkıntı çekti. Elimizden geleni yapıyoruz. Türkiye’de sayılı kooperatiflerden bir tanesiyiz. Afyon esnaf ve sanatkarının ödeme ahlakının güzel olmasından kaynaklanıyor bu başarımız. Evet sıkıntılarımız var ama tüm sıkıntıları çözmeye çalışıyoruz. Piyasaya hiç borcumuz yok, kasamızda finansmanımız var. Biz bunu esnaf ve sanatkarlarımıza ulaştırmaya çalışıyoruz. Çok fazla müracaat var bunu en kısa sürede atlatacağız. İçerden ve dışardan Cumhurbaşkanımıza ve ekonomiye yapılan saldırıya rağmen güzel finansmanlar sağlandı. Ben tüm destekleri için Afyonkarahisar esnaf ve sanatkarları adına Cumhurbaşkanımız ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.” 

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Seçime tek listeyle giren mevcut Başkan M. Emin Birliktir güven tazeledi.