Vali Mustafa Tutulmaz, 9 öğrencinin yaşadığı talihsiz olayla ilgili; “Savcılık ve Valilik olarak soruşturmayı sürdürüyoruz. Bu konuda başka yönlere çekme ve yorumlamakta doğru değil. İhmali olanlar varsa da su yüzüne çıkmalı” dedi.

 
Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz Gün FM’de Gazeteci İsmail Akar’ın konuğu oldu. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Vali Tutulmaz Cuma günü Atatürk İlkokulu’nda yaşanan olaylarla ilgili olarak adli ve idari soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.



“Cuma günü Atatürk İlkokulu’nda 9 öğrencimiz talihsiz bir olay yaşadı” diyen Tutulmaz, “O anda AFAD, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerini görevlendirdik. Belediye bu konuda kar temizleme ve tuzlanma konusunda resmi açıklama yaptı. AFAD ekiplerinin yaptıkları araştırmada kimyasal madde çıkmadı. Çok lokal bir yerde olan hadise. Savcılık ve Valilik olarak soruşturmayı sürdürüyoruz. Bu konuda başka yönlere çekme ve yorumlamakta doğru değil. İhmali olanlar varsa da su yüzüne çıkmalı” diye konuştu.