Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde değişim devam ediyor. Hastane Başhekimi Dr. Mehmet Duran’ın girişimleriyle acil servis 5 yıldızlı otel görünümüne kavuşurken büyük sıkıntı olan kan merkezi ise giriş katına taşınıyor

 
Günde binlerce vatandaşın sağlık bulmak için geldiği Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde vatandaşlara daha iyi bir hizmet sunmak için çalışmalar aralıksız devam ediyor. Genellikle yaşlı ve engelli vatandaşların büyük zorluk çektiği kan merkezi zemin kattan ir üst kata taşınıyor. Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Duran’ın girişimleriyle devam eden çalışmalar kapsamında hastanenin acil servisinde de büyük değişiklikler yaşanıyor.

Yakında tamamlanacak

Hayırsever bir iş insanı tarafından sağlanan destek ile acil servis baştan sona yenileniyor. Geçtiğimiz günlerde bir günde 3 bin 100 hastanın tedavi olduğu acil serviste ki çalışmalar tamamlandıktan sonra 5 yıldızlı otelleri aratmayacak güzellikte olacak. Acil servis ile kan merkezinde çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyleyen Başhekim Dr. Mehmet Duran, “Vatandaşlarımıza en iyi ve sağlıklı hizmeti verebilmek amacıyla çalışmalarımız sürüyor. Kan merkezi ile acil servisteki çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Bu iki bölüm tamamlanınca 5 yıldızlı bir otel konforunda olacak” dedi.



Kaynak: Ahmet IŞIK/ODAK ÖZEL