Afjet Afyonspor’un şu anki durumu ve transfer çalışmaları ile ilgili bilgiler vermek üzere bir basın toplantısı düzenleyen Kulüp Başkanı Salih Sel, üst sıraları hedeflediklerini belirterek, “Yaptığımız transferlerle önümüzdeki yılın kadrosunu da oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.

Gözden kaçırmayın

Afyonspor, Altınordu maçına hazır!Afyonspor, Altınordu maçına hazır!

Afjet Afyonspor’un şu anki durumu ve transfer çalışmaları ile ilgili bilgiler vermek üzere bir basın toplantısı düzenleyen Kulüp Başkanı Salih Sel, üst sıraları hedeflediklerini belirterek, “Yaptığımız transferlerle önümüzdeki yılın kadrosunu da oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.



AFBEL Termal Otel’de kulüp yöneticileri ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Afjet Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel, önemli açıklamalarda bulundu. Ara transfer döneminde 9 futbolcuyu renklerine kattıklarını ifade eden Başkan Sel, Altay maçı ile birlikte bir çıkış yakalayıp ligi üst sıralarda tamamlayacaklarına inandığını söyledi.

Basın toplantısına Kulüp Başkanı Salih Sel, Futbol Şube Sorumlusu Hasan Bayaman, Altyapı Sorumlusu Ali Şahin, kulüp muhasibi Fatih Ekşioğlu, yeni transferler ile TSYD İl Temsilcisi Nadir Güzbey ve basın mensupları katıldı.

Toplantının başında transfer çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Başkan Salih Sel, serbest bırakılan futbolculardan 4 tanesinin kulüp bulduklarını, diğerlerinin ise kulüp aramaya devam ettiklerini belirterek, “Ara transferde 9 yeni futbolcu ile anlaşma sağladık. İki futbolcu daha transfer etseydik 11 kişilik bir kadro kurmuş olacaktık. Takıma yeni katılan futbolcularımızın da katkıları ile önümüzdeki maçlarda iyi bir başarı sergileyerek ligde hak ettiğimiz yere geleceğimize inanıyorum. Bu arada transfer çalışmalarında bizlere büyük destek sağlayan İstanbullu işadamlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.



6 ŞUBAT’TA KONGRE VAR



Afjet Afyonspor Kulübü’nün 6 Şubat 2019 Çarşamba günü Olağanüstü Genel Kurul toplantısını yapacağını kaydeden Salih Sel, bu kongrede yönetime yeni isimlerin girebileceğini hatırlatarak, “Bilindiği gibi şu anda yönetim kurulumuz 7 kişiden oluşuyor. 6 Şubat’ta yapacağımız Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda yönetim kurulu üye sayısını 9 veya 11 kişiye çıkarmak istiyoruz” diye konuştu.



ŞİMDİDEN ÖNÜMÜZDEKİ SEZONUN KADROSUNU OLUŞTURUYORUZ”



Ara transferde renklerine kattıkları futbolcularla şimdiden önümüzdeki sezonun kadrosunu da oluşturduklarını ifade eden mor beyazlı takımın kulüp başkanı Salih Sel, genel kuruldan sonra yönetimi de bazı isimlerle takviye ederek daha güçlü hale geleceklerini söyledi. Basın mensuplarının sorusu üzerine yönetim ile teknik heyet arasında hiçbir sorun bulunmadığını kaydeden Sel, “Bazı art niyetli kişiler zaman zaman böyle söylentiler çıkarıyorlar. Bu da bizleri üzüyor. Yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız uyum içerisinde çalışmalarını sürdürmektedir” diye konuştu.



“HEDEFİMİZ ÜST SIRALAR”



Spor Toto 1. Lig’de Afjet Afyonspor’un şu anda alt sıralarda yer aldığını ancak üst sıralardaki takımlar ile arasındaki puan farkının fazla olmadığını vurgulayan Kulüp Başkanı Sel, “İnşallah bu hafta Altay maçı ile birlikte bir çıkış yakalayacağımıza inanıyorum. Zaten 2-3 maç kazandığımız takdirde üst sıralardaki takımlarla aramızdaki farkı da kapatacağız. İlk iki takım dışındaki takımlar ile alt sıralardaki takımlar arasındaki puan farkının çok az olması nedeniyle bizim için her maç büyük önem taşıyor” ifadelerine yer verdi.