Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 9. Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel'in Başdanışmanı ve Özel Doktoru Aylin Cesur ile Koruma Müdürü Selçuk Atak’ı kabul etti.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

             Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Veli Cengiz ile birlikte Başkan Burhanettin Çoban’a nezaket ziyaretinde bulunan Dr. Aylin Cesur ve Koruma Müdürü Selçuk Atak Başkan Burhanettin Çoban ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

 

           Başkan Çoban ziyarette Afyonkarahisar’ın tarihi, termal ve turizm potansiyeli hakkında konuklarına bilgi verdi. Kentimizin sahip olduğu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirdiğini aktaran Başkan Çoban, yolların kesiştiği Afyonkarahisar’ın birçok medeniyete ev sahipliği yaptığını ifade etti.  Başkan Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar’ın tarihi ile termali ile kültürü ve doğal güzellikleriyle birbirinden önemli değerlere sahip olduğunu kaydederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  

 

          9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in Başdanışmanı ve Özel Doktoru Aylin Cesur ise  son dönemde gerçekleştirilen yatırımlar sayesinde Afyonkarahisar’ın büyük bir atılım yaptığını söyleyerek Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a başarılı çalışmalarının devamını diledi.Ziyaret sonunda Dr. Aylin Cesur, Başkan Burhanettin Çoban’a merhum Demirel’in hatıralarını anlatan bir eser hediye ederken Başkan Çoban’da konuğuna el yapımı broş hediye etti.