rnrn8.5 MİLYON TL’LİK KREDİ YETKİSİrnrnAfyonkarahisar Belediye Meclisi'nin Kasım ayı toplantısında, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a ihtiyaç olan 8 milyon 500 bin TL’lik kredinin İller Bankası’ndan alınması ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

  8.5 MİLYON TL’LİK KREDİ YETKİSİ Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin Kasım ayı toplantısında, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a ihtiyaç olan 8 milyon 500 bin TL’lik kredinin İller Bankası’ndan alınması için yetki verildi.
Meclis toplantısı, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban başkanlığında gerçekleştirildi. 38 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, 2013 yılı gelir ve gider planlanan bütçesinin ise 148 milyon olarak belirlendi ve oy birliği ile kabul edildi.
Belediye tarafından Afyonkarahisar’da katlı, kapalı pazaryeri yapım işi için ihtiyaç olan 8 milyon 500 bin TL’lik kredinin İller Bankası’ndan alınması ve sözleşmesinin imzalanması için Başkan Burhanettin Çoban’a yetki verilmesi hakkındaki teklif, oy birliği ile kabul edildi. Teklifin kabul edilmesinin ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Bugüne kadar sizlerden İller Bankası’ndan kredi alınması için 4 defa yetki aldık, ama bu kredileri kullanamadık. Biz genelde yatırımlarımızı kendi öz kaynaklarımızla yapıyoruz ve borçlanma yoluna gitmiyoruz. Bu krediye de ihtiyaten başvuracağız, herhangi bir sıkıntı çıktığında bu işte kullanmak üzere bekleteceğiz. Biz ayrıca bizden sonraki belediye başkanlarına da borç bırakmak istemiyoruz” dedi.
Toplantıda ayrıca Trafik, Bayındırlık ve İmar Komisyonlarından gelen raporlar görüşülerek karara bağlandı. GÖKTEN CEYLAN (İHA)