OTOBÜS KAZASINNIN ARDINDAN 7 KİŞİNİN CENAZESİ MEMLEKETLERİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Gözden kaçırmayın

26-28 Mart Afyon'da vefat edenler26-28 Mart Afyon'da vefat edenler

Afyonkarahisar’da dün sabaha karşı meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden 7 kişihih cenazeleri memleketlerine gönderildi. 

Afyonkarahisar-Antalya karayolu 30. kilometresinde 07 ZY 555 plakalı yolcu otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulanan su kanalına devrilmiş, kazada 7 kişi hayatını kaybederken, 28 kişi de yaralanmıştı. 

Kazada otobüs şoförü Deniz Gökçe, Hos Mustafa Mercan ile yolcular Ahmet Bacak, Sabri Demir, Mustafa Efe Malkoç, Süleyman Başar ve Hasan Işık'ın cenazeleri dün yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edildi. Mustafa Mercan'ın cenazesi Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesine bağlı Hacıbeyli köyünde bu sabah toprağa verildiği öğrenildi. Deniz Gökçe'nin Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde, Ahmet Bacak'ın Antalya'nın Kumluca ilçesinde, Sabri Demir'in Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde, Mustafa Efe Malkoç'un Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, Süleyman Başar'ın Burdur'da, Hasan Işık'ın ise Bilecik'in Söğüt ilçesinde toprağa verildiği belirtildi. 

Kazada yaralanan 28 kişiden 12'sinin Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde, 7'sinin Afyon Kocatepe Üniversitesi Hastanesi'nde, 3'ünün Özel Park Hastanesi'nde, 4'ünün de Özel Fuar Hastanesi'nde tedavilerinin sürdüğü belirtildi. Mehmet Aytuğ Uçer ve Ali Alptuğ Uçer ise Eskişehir'deki bir hastaneye sevk edildiği öğrenildi.