53 yıllık MHP li Ahmet Yılmaz KASAP partisinden istifa ederek Zafer Partisine geçti

Afyonkarahisar’da 2019 yılında gerçekleşen Mahalli idareler seçiminde MHP’den Belediye Meclis üyesi olarak seçilen Ahmet Yılmaz KASAP partisinden istifa ederek ZAFER Partisine geçti. 53 yıllık MHP’li YILMAZ “ Milliyetçi görüşe sahip bir siyasetçi olarak, vatana hizmet için kendi irademle  ZAFER Partisine üye oldum.” dedi.

Zafer partisinin Ankara’da yapılan 1. Olağan kongresine katılım sağlayan YILMAZ’ın parti rozetini Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit ÖZDAĞ taktı.

MHP Milliyetçilik ruhunu kaybetmiştir.

MHP il belediye meclis üyesi olan YILMAZ partisinden istifa etti. 53 yıllık MHP'li YILMAZ , " Uzun zamandır siyasetin içindeyim. MHP'den istifa ederek  ZAFER Partisi'ne kendi irademle üye olma kararı aldım. Bu kararıma etken olan en büyük sebep; MHP nin son 5 yıldır Türk milliyetçiliğinin lideri olmaktan çıkıp AKP ile olan ortak siyasetinde milliyetçilik ruhunu kaybetmesi ve şuan ülkemin sessiz istila adına 13 milyon sığınmacının bilerek ve isteyerek vatan topraklarımızı işgale başlamasına üyesi olduğum ve iktidar ortağı olan MHP’nin buna sessiz kalmasıdır. " dedi.

Genel Başkan Ümit Özdağ rozetini taktı

 ZAFER Partisine üye olan YILMAZ’ı 7000 kişinin katıldığı 1. Olağan kongrede sahneye davet ederek  tebrik edip kendi yakasındaki rozeti  takan  Genel başkan Ümit ÖZDAĞ " Türk milliyetçiliğine büyük emekleri olan  Yılmaz KASAP abimiz partisinden istifa ederek ZAFERİN Partisi olan ailemize katıldı. Hayırlı olsun. ZAFER ailemiz her gün büyümeye devam ediyor." şeklinde konuştu.

Zafer partisi artık Afyonkarahisar belediye il meclisinde temsil edilen bir partidir.

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Bşakanı Em.Kd.Albay Mevlüt TEKDEMİR  ise konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Bugün itibariyle ömrünün 53 senesini siyaseten Türk milliyetçiliğine adamış, Afyonkarahisar'a çok büyük hizmetler vermiş ve 2019 yılında gerçekleşen Mahalli idareler seçiminde MHP’den Belediye Meclis üyesi olan Ahmet Yılmaz Kasap abimizin Afyonkarahisar Zafer partisi il teşkilatına katılmış olmasının gururu ve onurunu yaşıyoruz. Zafer partisi artık Afyonkarahisar belediye il meclisinde temsil edilen bir partidir.

Bugüne kadar MHP de vermiş olduğu dik duruşlu ve onurlu hizmetleri sonrası kendisinin aynı inançla şuanda Atatürk çizgisindeki Türk Milliyetçinin tek lideri ve yükselen meşalesi  olan Zafer partisinde bizlere bir duayen olarak çok büyük katkıları olacaktır.Zafer partisinin il meclisine ve afyonlu hemşerilerimize hizmet katkısını bütün halkımız zaman içinde görecektir.”