Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ilimizde fuhuşa geçit vermiyor. Asayiş ekipleri iki ayrı noktada fuhuş yapıldığını tespit edip bu mekanlara baskın yaptı
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız önderliğindeki Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri başarılı operasyonlarına devam ediyor.



Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği fuhuşla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda SWARM sosyal paylaşım sitesinde "Masöz L. 0552….." ismiyle paylaşım yapan şahısla Whatsap isimli uygulama üzerinden bağlantıya geçti. Yapılan görüşmelerde şahıs 1 seans masajın 250 olduğunu,ekstra 50 TL karşılığında kasık masajı yaptığını ve istenirse yanında bir bayan şahsın daha olduğunu belirterek, Erenlerde ikamet ettiğini belirtti.



Bunun üzerine anlaşılan mekana giden Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerini Selma Y. İle Dilan Y. İsimli şahıslar karşıladı. Ekipler tarafından, Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şahıslardan Selma Y. isimli şahsın Swarm hesabı üzerinden vermiş olduğu numara aracılığıyla müşteri temin ettiğini Dilan Y. isimli şahsın da masaj yaptığını müşterileri ile bahse konu adreste ücret karşılığı kasık masajı yaptıklarını beyan ettiler. Şahıslar hakkında Cumhuriyet Savcısı talimatı ile Fuhşa Teşvik ve Aracılık Suçundan işlem yapıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri bu sefer İlimiz Dumlupınar Mahallesi Süleyman Gönçer Caddesi üzerinde ki bir apartman dairesinde bulunan masaj salonunun ruhsatsız olduğu ve fuhuş yapıldığı tespit etti. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri işyerinin Facebook ve Instagramda sayfaları bulunduğunu, buradan telefon numarasını paylaşarak masaj hizmeti adı altında müşteri çekmeye çalıştıkları tespit edildi. Yapılan takipte değişik tarihlerde müşteri olarak gelen 7 erkek şahsın ifadeleri alındı. Bu şahıslardan bazıları masaj hizmetinin dışında "kasık masajı" adıyla cinsel yönden tatmin edildiklerini, bunun için fazladan 50 TL verdiklerini beyan ettiler.

3 kez işlem yapılmış

Gerekli araştırma süreci tamamlandıktan sonra Afyonkarahisar 2. Sulh Ceza Hakimliğinden alınan arama kararı gereği geçtiğimiz günler içerisinde saat 22.10 da masaj salonunda ekipler tarafından yapılan aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanılmazken işyerinde bulunan ve bir erkek şahsa masaj yaptıkları görülen 2 bayan ile burada calıştıkları tespit edilen 2 erkek şahıs Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. İfadeleri alınan Gönül M., Ayşe Y., Beyza M., Muhammed B. İsimli şahıslar suçlamaları kabul etmediler. İşyeri sahibi Gönül M. hakkında 2014 ve 2015 yıllarında 3 kez aynı konuyla alakalı Eskişehir Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından işlem yapıldığı öğrenildi. Şahıslar şüpheli olarak ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. 



Kaynak: Odak Gazetesi / Ahmet IŞIK