Afyon'a bir mesire alanı daha kazandırılıyor. Bayramgazi köyünde 488 dönümlük ormanlık alan, mesire alanı yapılamk üzere Afyon Belediyesine tahsis edildi.

Orman İşletme Müdürlüğüne ait Bayramgazi Köyü Saraydüzü mevkiinde bulunan mesire alanı,  turizm ağırlıklı rekreasyon amaçlı kullanılmak üzere 20 yıllığına Afyonkarahisar Belediyesi’ne tahsis edildi.

Tahsis sözleşmesine ait protokol, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile Afyon Orman İşletme Müdürü Mustafa Gökhan Us arasında imzalandı.

488 dönümlük alan içerisinde gözlem kulesi, kır kahvesi yer alırken, çocuk oyun alanları, yöresel ürünler satış yeri, otopark, spor salonu, kameriye, ibadethane, kır lokantaları ve kır kahvesi gibi ünitelerin yapılması planlanıyor.

Bayramgazi Köyü Saraydüzü mevkiinde yer alan mesire alanının hayırlı olmasını temenni eden Başkan Zeybek, bölgenin Belediyemiz Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde yer alacak öğrenciler için kamp alanı olarak kullanılacağını söyledi. Afyon Orman İşletme Müdürü Mustafa Gökhan Us ise Afyonkarahisar’a en yakın ormanlık alan özelliğini taşıyan bölgeye ilişkin imzalanan protokolün hayırlı olmasını diledi.