Afyonkarahisar Belediyesi, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatıyla şehrimizin bir çok cadde ve sokağında asfalt serim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

 

ADNAN MENDERES BULVARI’NA SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

     Afyonkarahisar Belediyesi, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatıyla şehrimizin bir çok cadde ve sokağında asfalt serim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Karayolları kavşağında devam eden altgeçit çalışmaları kapsamında içme suyu hatları yenilenen Adnan Menderes Bulvarında sıcak asfalt çalışmalarına başlandı.

40 YILLIK ASBEST BORULAR ÇELİK BORULARLA YENİLENDİ

       Karayolları Alt Geçit Yapım çalışmaları kapsamında Kurtuluş Caddesi Ak Çeşme önünden Kocatepe Parkına kadar yeni çelik hat ile deplase edilmişti. Bu hattın devamı olarak, Adnan Menderes Bulvarında (Kocatepe Parkı ile Ataköy Kavşağı arası) ekonomik ömrünü tamamlamış olan mevcuttaki 40 yıllık eski asbest içme suyu ana boruları, daha büyük çaptaki çelik borularla yenilenmişti.

         Alt yapısı yenilenen bulvarda sıcak asfalt çalışmalarına başlandı. Kocatepe Parkı’ndan Ataköy Migros Kavşağına kadar uzanan Adnan Menderes Bulvarı’nın kısa sürede tamamlanarak trafiğe açılması bekleniyor.