4 TON KAPAK’A 20 ÖZGÜRLÜKrnrnEngelliler Meclisi Afyonkarahisar Şube Başkanı Mesut Yurt, toplanan 4 ton plastik kapak ile 20 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye alındığını bildirdi.rnAfyonkarahisar Engelliler ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

4 TON KAPAK’A 20 ÖZGÜRLÜK Engelliler Meclisi Afyonkarahisar Şube Başkanı Mesut Yurt, toplanan 4 ton plastik kapak ile 20 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye alındığını bildirdi.
Afyonkarahisar Engelliler Meclisi üyeleri, plastik kapak toplama kampanyasında gösterdiği çalışmalarından dolayı Afyonkarahisar Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Ziya Caner Türkeş’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında konuşan Engelliler Meclisi Afyonkarahisar Şube Başkanı Mesut Yurt, gösterdikleri desteklerden dolayı Türkeş’e teşekkür etti. Yurt, kampanyaya başladıkları tarihten bugüne kadar toplam 4 ton kapak topladıklarını söyledi. Toplanılan bu kapaklarla yirmi engelli vatandaşa tekerlekli sandalye aldıklarını aktaran Yurt, vatandaşları kampanyaya duyarlı olmaya çağırdı.200 kilogram plastik kapağın bir tekerlekli sandalyeye eşit olduğunu anlatan Yurt, kapak toplayan ve kampanyaya destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederek, “Biz bu kampanyaya yaklaşık 9 ay önce başladık. Destek verenlerin sayısı da giderek artıyor. Eminim ileriki zamanlarda daha çok kapak toplayıp, daha çok engelli kardeşimize tekerlekli sandalye alacağız” dedi. Afyonkarahisar Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Ziya Caner Türkeş ise desteklerinin her zaman süreceğini belirterek, kampanyaya giderek desteklerin arttığını söyledi. Konuşmalardan sonra Engelliler Meclisi üyeleri tarafından Türkeş ve yurt memuru Seda Karlı’ya teşekkür belgesi verildi.