Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcısı Ömer Faruk Özlü, Afyonkarahisar Askeri Fabrikası’nda 30 bin kompozit başlık üretileceğini söyledi.rnAfyonkarahisar’daki Askeri Fabrikada incelemeler de bulunmak ve yatırım için ilimize ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcısı Ömer Faruk Özlü, Afyonkarahisar Askeri Fabrikası’nda 30 bin kompozit başlık üretileceğini söyledi.
Afyonkarahisar’daki Askeri Fabrikada incelemeler de bulunmak ve yatırım için ilimize gelen Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcısı Ömer Faruk Özlü, Türk Silahlı Kuvvetlerinin modernizasyonu için Afyonkarahisar’daki Anabakım Merkezi Komutanlığı’nda Türk Silahlı Kuvvetlerinin bütün araçlarında kullanılan, askerlerin kullanması için yaklaşık 60 milyon dolar civarın da yatırımla 30 bin kompozit başlık üreteceklerini ifade etti.
“AFYON GEÇMİŞTE ALAMADIKLARINI KAZA EDİYOR”
Buraya geliş amaçlarının Afyonkarahisar’ daki askeri fabrikada ASELSAN aracılığı ile ordumuza 30 bin kompozit başlık yapmak olduğunu ifade eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, 60 milyon dolar maliyetindeki bir iş için Afyonkarahisar’ı tercih ettikleri için teşekkürlerini sundu. Vali Balkanlıoğlu, “Bizle görüşmeye geldiler ve en kısa sürede başlayacaklar. Yeni bant ilavesiyle yapacaklar. Yeni yapılan kamu yatırımları ile Afyonkarahisar geçmişte alamadıklarını kaza ediyor” diye konuştu.