VEFAT VE CENAZE İLANLARI BUNDAN BÖYLE AFYONHABER’DE…rnAfyonkarahisar Belediyesi İlan Servisi 22/12/2012 tarihli vefat ve cenaze ilanlarırnTarih : 22.12.2012rnSaat : 09:50: Kubeli Mahallesi'nden, merhum Süleyman Göktepe'nin kızı, ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

VEFAT VE CENAZE İLANLARI BUNDAN BÖYLE AFYONHABER’DE… Afyonkarahisar Belediyesi İlan Servisi 22/12/2012 tarihli vefat ve cenaze ilanları Tarih : 22.12.2012
Saat : 09:50:
 Kubeli Mahallesi’nden, merhum Süleyman Göktepe’nin kızı, Hakan Serdaroğlu, Sibel Lüleci ve Emel Can’ın annesi, Çimento Fabrikası’ndan emekli eski sendika Başkanı Süleyman Göktepe’nin kardeşi, Mehmet Serdaroğlu’nun eşi, Emine Serdaroğlu vefat etmiştir.
Cenaze namazı öğle namazını müteakip İmaret Camii’nde kılınacaktır.
Merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.     Tarih : 22.12.2012
Saat : 09:30: 
Hacı Aftal Mahallesi’nden, Kasap esnafından merhum Arap Hüseyin’in oğlu, merhum İhsan İsceli, merhum Fevzi İsceli ve Nuri İsceli’nin kardeşi, Merve Kasabı Hüseyin İsceli’nin babası, Ali Üyüklü, Abdülkadir Bayana ve Battal Baki Kılıç’ın kayınpederi, Osman İsceli vefat etmiştir.
Cenaze namazı öğle namazını müteakip Ulu Camii’nde kılınacaktır.
Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.     Tarih : 22.12.2012
Saat : 08:35: 
Hacı Nuh Mahallesi’nden, merhum Şekerci Mehmet Büyükşarlak’ın oğlu, Şekerci Murat Büyükşarlak’ın ağabeyi,  Tülay Uslu, Mehmet ve Furkan Büyükşarlak’ın babası, Ramazan Uslu’nun kayınpederi, Tarım İl Müdürlüğü’nden emekli Kadir Büyükşarlak vefat etmiştir.
Cenaze namazı öğle namazını müteakip İmaret Camii’nde kılınacaktır.
Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.
    Tarih : 22.12.2012
Saat : 08:15:
 Marulcu Mahallesi’nden, merhum Keresteci Hacı Şükrü Büzrüç’ün kızı, Saadet Yeşilçimen, Kuruyemişçi Kadir Yeşilçimen, Ali İhsan, Recep ve Melek Büzrüç’ün kardeşi, Şengül Büzrüç vefat etmiştir.
Cenaze namazı yarın öğle namazını müteakip İmaret Camii’nde kılınacaktır.
Merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.