AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti İl kadın Kolları kongresinde konuştu.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti İl kadın Kolları kongresinde konuştu.

Yurdunuseven konuşmasında 28 Şubat vurgusu yaptı.

Yurdunuseven "28 Şubat denilince benim aklıma okul birincisi olmuş o kardeşimin o şerefli başörtüsünden tutup yerlere sürüklendiği anlar geliyor. Oğlunun asker törenine tellerin arkasından bakan bir anne geliyor. Oğlunun, evladının, akrabasının düğününe düğün salonunun kapısının kenarından bakan o annemiz geliyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde milletin meclisinde milletin oylarıyla seçilmiş başörtülü kardeşimizi dışarıya davet eden zihniyet aklımıza geliyor." dedi.

CHP'ye yüklenen Milletvekili Yurdunuseven "Burada vekillerimiz de var. Mecliste HDPlileşmiş CHP  ve aveneleri ile çarpıyoruz. Biraz önce Sayın vekilimiz söyledi namussuz siyaseti getirmek için hakikaten çalışıyorlar. Allah muhafaza eğer bir iktidara gelsinler ki milletimiz bunlara taviz vermez. Getirirlerse bunlar bize 28 Şubat’ı aratır. Değerli kardeşlerim bu bilinçle 2023 yılına kadar çok iyi çalışmak zorundayız” şeklinde konuştu.