2021 Metin2 Pvp Serverler 

2021 yılında açılan birçok yeni server yer alıyor. Aynı şekilde uzun seneler boyunca online olan serverler de hala ayakta durmakta. İster yeni açılmış serverleri tercih edebilir ister eski serverlerde karakterinizi geliştirmeye başlayabilirsiniz. Metin2 pvp serverler arasında bu sene açılan serverler:

  • Hisar Mt2
  • Rina Mt2
  • Karay Mt2
  • M2 Load
  • Elvan2
  • Alfa Mt2
  • Duo Mt2

Listede bulunan serverler dışında bu sene açılmış olan daha birçok server bulunuyor. Özellikle bültene kayıt olarak yeni açılacak olan serverler hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Metin2 1 - 120 Farmlık Pvp Serverler

1 - 120 level arası farmlık pvp serverler birçok oyuncu tarafından seviliyor. Server listesi içerinde en çok dikkat çekenler Eos ve Azelza metin2 serverleri. Bu serverler 1 - 120 level olarak ayarlanıp farma uygun şekilde tasarlanmıştır. Siz de bu serverleri tercih ederek farm yapabilir ve istediğiniz şekilde seviyenizi arttırabilirsiniz.

En İyi Pvp Server Metin2

En iyi pvp server kişiden kişiye farklılık göstermektedir. Fakat popüleritesi yüksek olan serverler arasında Hisar ve Rina metin2 serveri yer alıyor. Uzun süredir birçok oyuncuyu kendine çeken bu serverler birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Pvp Serverler arasında kullanıcılar kendi oyun tarzlarına göre seçim yapmaktadır. 

Kolay ve ws yoğunluklu serverler başka oyuncular tarafından sevilirken bazı oyuncular tarafından da sevilmeyebilir. Aynı şekilde zorlanmaktan hoşlanan oyuncular emek serverleri tercih etmektedir. En iyi pvp serverler tamamen oyuncuların oyun tarzlarına göre değişmektir. Siz de server listesi içerisinden kendinize uygun olan serverleri tercih ederek daha fazla eğlenebilirsiniz. Güncel server listesi içerisinde oldukça fazla sayıda online server yer alıyor. 

En Avantajlı Metin2 Pvp ve Pvp Serverler

En avantajlı serverler genel olarak bolca etkinlik içeren sunuculardır. Bu etkinlikler sayesinde oyuna herhangi bir para yatırmadan birçok efsanevi eşya elde edebilirsiniz. Lonca ve birebir ws turnuvalarına katılarak değerli eşyaları elde edebilmeniz mümkün. Metin2 pvp içerisinde en avantajlı ve eğlenceli olan server modelleri kesinlikle bu şekilde tasarlanmaktadır. OX yarışmaları ve günlük giriş ödüllerini içeren serverleri tercih ederek bu avantajlardan yararlanın. Kimilerine göre ise bu tarz etkinlikler pek avantaj olmuyor, oyuncular bu tarz etkinliklerde ödül almak için epey şanslı olmak gerektiğini düşünüyor. Bu sebeple bir çok metin2 pvp server ödüllerin aynı zamanda kasarken yaratıklardan da düşebilmesini sağlıyor.