2020 yılında Afyonkarahisar genelinde binek oto satış lideri Demireller Renault - Dacia Yetkili Satıcısı bünyesinde bulunan Renault oldu.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Demireller Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Orçun Demirel, Afyonhaber'e  özel açıklamalarda bulundu.

AFYON'DA BİNEK OTO SATIŞ LİDERLİĞİ ELDE ETMEK GURUR VERİCİ
Zorlu geçen 2020 yılında Afyon’da binek oto satış liderliği elde etmek bizler için gurur verici.Başta Afyonlu hemşerilerimiz olmak üzere,bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim.Renault ve Dacia markalarımız son yıllarda ciddi ataklar yaptı.Son olarak geçtiğimiz ay düzenlenen Renaultion toplantısında Renault 5 yıllık stratejik planını açıkladı.



2020 YILINDA OLDUĞU GİBİ CAZİP FİYAT POLİTİKALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ

2025 yılına kadar 14 ana model piyasaya sürecek olan Renault, bunların 7’sini tamamen elektrikli, diğer 7 aracı ise C ve D segmentinde üretecek.Markalarımız 2020 yılı satışlarında olduğu gibi yenilenen modelleriyle ve cazip fiyat politikasıyla önümüzdeki yıllarda da en iyi sonuçları elde etmeye devam edecek.Aramıza yeni katılan modeller var.Yeni CLiO,Yeni Captur,Yeni Sandero.Hepsi teknoloji harikası olmuş. Tüm Afyonlu hemşerilerimizi Renault ve Dacia daki büyük değişimi görmeleri için showroomumuza davet ediyorum.