Afyon İkinci Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinin 2018 yılı Mali Genel kurul toplantısı dün Kooperatif binasında gerçekleşti. Verilen önerge oylanarak Divan teşekkül etti.

Divan Başkanlığına Muammer Arseven, Divan Başkan Yardımcılığına Erdoğan Aktaş, Divan kâtipliklerine ise Cengiz Çevrin seçildiler.

Yönetim kurulu masasına Başkan Bekir Koçak, 2. Başkan İsmail Çevrin, Muhasip üye Halil Acar, ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa Tan ve Sedat Yeşilyurt oturdular. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra Divan Başkanı Başkan Bekir Koçak’a açış konuşması için söz verdi.

Katılım yoğun oldu

Başkan Koçak:” Afyon İkinci Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifimizin 2018 Yılı Genel Kurul Toplantısına hoş geldiniz. Yapılmakta olan toplantımızın üyelerimize, hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim ve Sanayi sitemizin kurucularına ve kooperatifimizin kuruluşundan bu güne kadar faydalı çalışan Yönetici arkadaşlarıma, kamu kuruluşlarına ve bizlere yardım eden devlet büyüklerimize teşekkür ederim.”dedi.

Her alanda sanayimizi en iyi şekilde temsil ettik

Her konu da üyeler ile istişare ettiklerini ifade eden Başkan Koçak: “Beraat kandilinizi ve cumanızı kutlar' hayırlara vesile olmasını yüce Allah' tan niyaz ederim. Değerli arkadaşlarım, seçildiğimiz günden bu yana sizlere kanunlar çerçevesinde adil bir şekilde hizmet vermeye çalıştık. Bu 5 yıllık süreçte birçok sorun ile karşılaştık üyelerimizi dinledik neler yapılması konusunda istişare ettik ve sonuç olarak uygulamaya giriştik. Tabi ki çok kolay olmadı ama hassasiyet gösteren üyelerimizin de katkısı ile sanayimizin önem arz eden Konular üzerinde durduk; Sanayimizin her alanında gerek basında gerek resmi kurumlarda sizleri en iyi şekilde temsil etmek üzere birçok faaliyetlerde bulunduk; Bu çalışmalarda emeği geçen bizlerden desteğini esirgemeyen siz değerli üyelerimize ve biz sanayi esnafımızın taleplerini dikkate alan belediye başkanımıza, birim müdürlerine ve diğer kurumlarımıza çok teşekkür ederim. Bu bağlamda birazdan sayacağım yapılan faaliyetlerimizi sosyal medya sayfamızda ve sizler ile konuları paylaşarak gerçekleştirdik.”dedi

Yönetim ibra oldu

Başkan Bekir Koçak’ın konuşmasından sonra sırası ile Kooperatif Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporlarının okunması, müzakeresi ve ibrası, 2018 yılı Bilanço ve Gelir / Gider Cetvelinin okunması, müzakeresi ve kabulü. Yönetim ve Denetim Kurullarının ayrı ayrı ibrası ve kabulü oylanarak kabul edildi.2019 yılı tahmini bütçesi oylanarak kabul edilmesinde sonra Genel kurul üyelerine teşekkür konuşması yapmak için kürsüye gelen Başkan Bekir Koçak;” Kendilerinin burada bekçi konumunda olduklarını kendisinin her gün Kooperatif binasında olduğunu ifade ederek tüm üyelere ne sorunları olursa olsun gelmelerini imkanlar nispetinde çözüm bulmak için çabalayacaklarını ifade ederek Genel kurula katıldıkları için üyelere teşekkür etti.>>>Mehmet Karakaş-Türkeli Gazetesi