AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Dinar Meslek Yüksekokulu ''2. Kariyer ve Kişisel Gelişim Günleri'' programı başladı.rnYüksekokulun Sinema Salonu'ndaki programa, Dinar İlçe Kaymakamı Avni ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

AFYONKARAHİSAR (AA) – Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Dinar Meslek Yüksekokulu ”2. Kariyer ve Kişisel Gelişim Günleri” programı başladı.
Yüksekokulun Sinema Salonu’ndaki programa, Dinar İlçe Kaymakamı Avni Kula, Belediye Başkanı Saffet Acar, Cumhuriyet Başsavcısı Müslüm Arslan, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Asil Aydın, Emniyet Müdürü Ahmet Yapar, AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof Dr. İsa Sağbaş, AKÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Selçuk Akçay, Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. İbrahim Balık, yüksekokul öğrencileri katıldı.
Kula, etkinlikte yaptığı konuşmada, özel sektördeki değişimin kurumsallaşmaya ve büyümeye doğru gittiğini, bu nedenle kariyer ve kişisel gelişim çok önemli olduğunu söyledi.
Öğrencilerinde kendini geliştirmesi gerektiğini ifade eden Kula, ”Sadece bilgi alanında uzmanlaşmak yetmiyor. Yaratıcılık ve kendini geliştirmek bu bağlamda önemli bir hale geliyor. Bu okuldan mezun olunca ne olacağız düşüncesine kapılmayın en büyük hatayı yapmış olursunuz” dedi.
Acar da öğrencileri hayata hazırlama, iş hayatında başarılı olmaları açısından bu tür seminerlerin faydalı olduğunu bildirdi.
Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Balık ise amaçlarının öğrencilere daha geniş bir vizyon kazandırmak, iş dünyasından çok önemli insanlarla öğrencileri buluşturmak olduğunu kaydetti.