Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

19 Mayıs Bayramının 100. Yıldönümü Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 100. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonunda yapılan törene Vali Mustafa Tutulmaz, Milletvekilleri Burcu Köksal ve İbrahim Yurdunuseven, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Özdemir Şan, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Serdar Köken, İl Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra kürsüye gelen Gençlik ve Spor İl Müdürü Nurullah Pervaneli günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Nurullah Pervaneli’nin konuşması için Tıklayınız.

Kutlama töreni Toki Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerinden Merve Senem Sağdiş tarafından Bandırma Vapuru isimli şiirin okunmasıyla devam etti.

Ardından Afyonkarahisar Belediyesi mehter takımı gösteri sundu.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Halk Oyunları ve Dans topluğu tarafından icra edilen Afyon ve İzmir yöresi halk oyunları ilgiyle izlendi. Gösteriler büyük alkış aldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen karate, judo, basketbol, voleybol, eskrim, bedminton, güreş, kule atlama, jimnastik, futbol ve tekvando gibi branşlarda sportif gösteriler sporcular tarafından sunuldu.

Daha sonra uluslararası ve ulusal düzeyde değişik branşlarda ilimizi en iyi şekilde temsil ederek başarılı olan sporcular ile Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Mustafa Tutulmaz ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

Vali Mustafa Tutulmaz ve protokol üyelerince programa katılan öğrencilere futbol, basketbol ve voleybol toplarının dağıtılmasının ardından kutlama komitesinin protokol üyelerince tebrik edilmesiyle kutlama töreni sona erdi.