Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geleneksel hâle getirilen ve bu yıl 16’ncısı düzenlenecek olan ATSO Spor Oyunları, 28 Ağustos 2022 tarihindeki Açılış Töreni ile başlayacak.

Gözden kaçırmayın

Afyonspor, Altınordu maçına hazır!Afyonspor, Altınordu maçına hazır!

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geleneksel hâle getirilen ve bu yıl 16’ncısı düzenlenecek olan ATSO Spor Oyunları, 28 Ağustos 2022 tarihindeki Açılış Töreni ile başlayacak.

Yıllardır olduğu gibi bu yıl da Zafer Haftası programına dahil edilen 16. ATSO Spor Oyunları hakkında değerlendirmede bulunan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz’e bağlı Oda ve Borsalar arasında en uzun soluklu spor organizasyonuna imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Bu yıl Büyük Taarruz ve Büyük Zafer’in 100. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kocatepe Spor Kompleksi’nde 28 Ağustos 2022 tarihinde, saat 20’de düzenleyeceğimiz Açılış Törenimiz’e tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Açılış Törenimiz’de klasikleşen kamu-özel sektör temsilcileri arasındaki Halat Çekme Yarışması’na yoğun ilgi bekliyoruz” dedi.


AİLELERE ÖZEL MÜSABAKA
Serteser, 16.ATSO Spor Oyunları’ndaki müsabakalar hakkında da bilgi vererek “Küresel salgın koşullarının zirve yaptığı 2020 yılında ATSO Spor Oyunlarımız’ı gerçekleştirememiştik. 2021 yılında ise takım oyunlarına yer veremedik. İki yıl aradan sonra bu yıl takım oyunlarına yer veriyoruz. Futbol, Basketbol, Voleybol ve Halat Çekme kategorilerinde üye firmalarımızın oluşturacağı takımların kıyasıya mücadele etmelerini bekliyoruz. Bireysel branşlarda ise bu yıl ilk kez Ebebeyn-Çocuk Denge Çubuğu müsabakasına yer vereceğiz. Toplumumuzun temel yapısı olan aileyi oluşturan anne, baba ve çocukların bu müsabakaya katılarak eğlence ve sporu bir arada yaşamasını sağlayacağız” diye konuştu.

100 YILDIR ZAFERİN İZİNDE
Serteser, açıklamasına şöyle devam etti:
“16. ATSO Spor Oyunlarımız’da, bahsettiğimiz takım oyunlarının yanı sıra Ayak Tenisi, Penaltı Yarışı, Bilek Güreşi, 100 Metre Koşu, 400 Metre Koşu, Uzun Atlama, Kort Tenisi, Masa Tenisi, Dart, Bowling, Tavla, Ayran İçme, Ok Atma, Hedef Vurma ve AVM’de Curcuna kategorilerinde sporcularımız başarı kazanmak için gayret gösterecek. Bu yıl ‘#100YıldırZaferinİzinde’ sloganını kullanacağımız 16. ATSO Spor Oyunlarımız dolayısıyla bizlere destek olan Afyonkarahisar Valiliğimiz, Afyonkarahisar Belediyemiz başta olmak üzere Ana Sponsorumuza, Alan Sponsorumuza, Elmas, Etkinlik Sponsorlarımıza, Elmas, Platin ve  Altın Sponsorlarımıza ayrıca bizlere sayfalarında, internet sitelerinde, televizyon ve radyo programlarında yer veren değerli basın kuruluşlarımıza da teşekkür ediyorum.”