12 yıldır düzenlenen ve geleneksel hale gelen ATSO Spor Oyunlarında dereceye giren firma ve kurumların ödülleri Vali Mustafa Tutulmaz ve protokol üyelerinin katıldığı törende sahiplerine verildi.

 

ATSO Toplantı Salonunda yapılan ödül töreninde ilk konuşmayı yapan Spor Oyunları Organizasyon komitesi Başkanı Gürcan Aşçı 12 yıldır sürdürülen Spor Oyunları hakkında detaylı bilgiler verdi.

 

Diğer konuşmacılardan sonra söz alan Vali Mustafa Tutulmaz; Spor Oyunları sayesinde ticaretle spor bütünleşmiş durumdadır. Bu bütünleşmenin ilerleyen yıllarda artarak devam etmesini temenni ediyorum. Afyonkarahisar’da son yıllarda spor alanında önemli büyük gelişmeler oldu. Takımlarımız branşlarında sürekli başarılı sonuçlar almaktadır. Ayrıca modern ve bölgemizde tek olan spor tesislerimiz yenilenmiş durumdadır. Bu tesislerin bu hale gelmesinden Afyonkarahisar’lı işadamlarımızın ve halkımızın sahiplenmesinin büyük rolü vardır. İnşallah bu birliktelik devam eder. Müsabakalarda başarı elde eden tüm firma temsilcilerini tebrik ediyorum. Bu yıl 12. si yapılan Spor oyunlarının önümüzdeki yıllarda da devam etmesini temenni ediyorum.” dedi.

 

12. Geleneksel ATSO Spor Oyunlarında dereceye giren firma, kurumlar ve sponsorların ödüllerinin Vali Mustafa Tutulmaz ile diğer protokol üyeleri tarafından verilmesiyle program sona erdi.