Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, göreve gelişinin birinci yıldönümü koronavirüs salgını dolayısıyla sosyal medya hesaplarından değerlendirdi.

Belediye Resmi Facebook, Twitter ve İnstagram adresleri ile şahsi hesaplarından canlı yayına bağlanan Başkan Zeybek, projelerde gelinen aşamaları, yatırımları ve önümüzdeki süreçte yapacağı çalışmaları anlattı.

Başkan Zeybek açıklamalarının ardından vatandaşlarımızdan ve gazetecilerden gelen soruları yanıtladı.Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in, AFYON İÇİN VEFA VAKTİ KAMPANYASIYLA İLGİLİ açıklamaları şöyle:



Sivil Toplum örgütlerimiz ve işadamlarımızla “Afyon İçin Vefa Vakti” kampanyası başlattık. Kampanya sonunda ilk etapta 10 bin aileye gıda paketi dağıtacağız.

Dükkan sahiplerinden zor durumda bulunan esnafımız ve üniversite öğrencilerimizin için kiralarını ertelenmesi çağrısında bulunduk. ‘Zimem Defteri’ uygulamasını hayata geçirmek istiyoruz. Gönül Belediyeciliği ile çıktığımız bu yolda Rabbim beni ve ekip arkadaşlarımı siz değerli vatandaşlarıma mahcup etmesin. Kendimi sizlerden asla farklı görmedim. Her türlü ihtiyacınızı karşılamak, her türlü talebinize cevap vermek için ekip arkadaşlarımla birlikte gece gündüz demeden sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Dertlerinizle dertlenip, sevinçlerinize ortak olmayı, kapımı ve gönlümü sizlere açık tutmayı kendimize şiar edindik.  Seçim öncesinde, gittiğimiz her noktada ve çıktığımız her platformda, “Sorunları yerinde çözeceğiz” dedik her Cuma, geleneksel hale getirdiğimiz mahalle ziyaretlerinde sizlerle hemhal olduk. Gönül Belediyeciliği çıktığımız bu yolda Allah bize sizlerinde desteği ile el birliği ile şehrimize nice hizmetler yapmayı nasip etsin.