Gözden kaçırmayın

Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..

 

 

AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’dan Emirdağ ilçemiz için tam destek aldıklarını söyledi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Kurum’un yakın ilgisini gördüklerini ifade eden Başkan Adayı Koyuncu “Emirdağ ilçemizin durumunu kısaca anlattık. Sayın Murat Kurum Bakanımız, Emirdağ için ne yapılması gerekiyorsa hazır olduklarını beyan etti. Sayın Bakanımızdan tam destek aldık. Yeni dönemde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Emirdağ belediyesi tam bir işbirliği içinde olacaktır.

Amacımız, bütün bakanlıklarla iyi diyaloglar kurmak ve ilçemiz için ne gerekiyorsa yapılmasını sağlamaktır” dedi.

 

1 NİSAN GÜNÜ PARTİ ROZETİNİ ÇIKARACAĞIZ

AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu, ev ev, kapı kapı gezmeye devam ettiklerini belirterek “Amacımız sıkmadık el bırakmadan, gönüllere dokunmadan bu işi bitirmeyeceğiz. Gecemizi günümüze katarak çalışmalarımız sürüyor. Emirdağ’ın yararına olan her şeyde biz varız. Çok daha önemlisi, 1 Nisan günü, parti rozetimizi bir tarafa koyarak, oy veren vermeyen ayırımı yapmadan herkesi kucaklayacağız. Amacımız, bütün Emirdağ’ı kucaklayarak ilçemizi çok daha ileri götürecek çalışmaları yapabilmektir. Bunu yapmak için de bütün Emirdağlı hemşerilerimden destek bekliyorum” diye konuştu.