‘YAĞMUR’UN ARDINDAKİ IŞIK’ FİNALDE Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde Bolvadin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı’nın ortak olduğu, İl Merkezi Finans İhale Birimi Başkanlığı tarafından kabul edilen ‘Yağmur’un Ardındaki Işık’ isimli ilk hibe projesinin Milli Eğitim Bakanlığı’ nın açmış olduğu Eğitim Öğretimde Yenilikçi Ödülleri Yarışması’nda finale kaldığı bildirildi.
Türkiye genelinde 10 ayrı kategoride toplam 5 bin 841 başvuru arasından finale kalan 113 proje arasına girmeyi başaran ‘Yağmur’un Ardındaki Işık’ projesi için, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde oluşturulan jüri üyelerinden Yükseköğretim Kurumları Başkanlığı (YÖK) yetkilisi Öğretim Görevlisi Sultan Bardakçı ve MEB Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Uzmanı Hasan Dal, İlçe Kaymakamı Osman Nuri Canatan’ı proje ile ilgili bilgi almak için makamında ziyaret etti.
Proje Koordinatörü Göktül Bakdık ve Proje Yöneticisi Ömer Peker tarafından mihmandarlığı yapılan saha ziyaretinde Bakanlık Jüri Üyeleri ayrıca Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz’u da makamında ziyaret ederek bayan mahkumlar ve Kurum Müdürü Kamil Özdemir ile Bolvadin C Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda görüşerek incelemelerini tamamladılar.
Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri töreninin 26 Eylül 2012 tarihinde Ankara’da yapılacağı bildirildi. MÜCAHİT KUZU (İHA)