AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde (AKÜ) Meslek Yüksekokulu Kariyer ve Kişisel Gelişim Günleri etkinliğinin ikinci gününde öğrencilere iş fikirleri ve girişimcilik anlatıldı.rnrnrnIYAS salonunda başlayan ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

AFYONKARAHİSAR (İHA) – Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde (AKÜ) Meslek Yüksekokulu Kariyer ve Kişisel Gelişim Günleri etkinliğinin ikinci gününde öğrencilere iş fikirleri ve girişimcilik anlatıldı.
IYAS salonunda başlayan oturumun başkanlığını Yrd. Doç. Dr. Mehmet Demirtaş yaparken, konuşmacı olarak Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Afyon SGK Müdürvekili Sinan Akpınar ve Angora Termal Otel Müdürü Ali Kök katıldı. Dinar Meslek Yüksekokulu’nun düzenlediği Kariyer ve Kişisel Gelişim Günleri ikinci gününde öğrencilere, pazarlama ve diyalog anlatıldı.
Etkinliğin ikinci oturumuna ise Adıgüzel Barajı İşletme Müdürü Ethem Camcı, Metiş Dinar HES Müdürü Kamil Koçyiğit ve Dinar TSO Başkanı Mehmet Yüksel katıldı. Öğretim Görevlisi Ahmet Yüksel’in başkanlık yaptığı oturumda “Havacılık ve Enerji Sektöründeki İş Olanakları” anlatıldı.