AK Parti Milletvekili adayı Zeybek, 2. Sanayi sitesini iki koldan tarayarak esnafı ziyaret ettiklerini ifade etti. AK Parti Milletvekili Adayı İbrahim Yurdunuseven ile birlikte iki taraftan seçim çalışması yaptıklarını ve destek istediklerini aktaran Zeybek, “Bugün bizi Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’da yalnız bırakmadı. Bizimle birlikte esnafı geziyoruz. Sıkıntılarını dinliyoruz. Partimize desteklerini istiyoruz. Olumsuz görüş almadık. Herkes biz olanları, söylenenleri çok yakından görüyor ve takip ediyoruz diyorlar” dedi.



“YALAN SÖYLEYENE CEZA VERİLMELİ”

 

Muhalefet partilerinin yalan söyleyerek seçim çalışması yaptığını ileri süren Mehmet Zeybek, “Yalan söylemekle bu memlekette hiçbir yere varılmayacağını çok iyi biliyoruz. Hatta bazı esnaf arkadaşlarımız “Yalan söyleyerek oy isteyenlere cezai yaptırım uygulansın” isteğinde bulunuyorlar. Yeni dönemde böyle bir çalışma gündeme gelirse bizde destek veririz. Alkımız doğrunun yanında, kimin ne yapacağını çok iyi analiz ediyor, çok iyi biliyor. Bu memlekette Recep Tayyip Erdoğan’dan başka çivi üstüne çivi çakabilecek bir lider yok. Yalan beyanlarla halkımızı aldatmasınlar. Verdikleri sözlerin ayakları yere beser olması gerekiyor. Uçuk açık beyanatlarla milletten oy istemeye kalkmasınlar. Milletimiz her şeyin farkında. Bu tür beyanlara da karnımız tok. Bunların söyledikleri hikayeden fasa fiso” diye konuştu.



ÇOBAN, DESTEK VERDİ

Zeybek ile birlikte seçim çalışmalarına katkı veren Belediye Başkanı Çoban’da yaptığı açıklamada, AK Parti Afyonkarahisar Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) verdiği program ve görev doğrultusunda seçim çalışmalarına atıldığını belirtti. Çoban, iki gündür 2. Sanayi bölgesinde seçim çalışmaları yaptıklarını dile getirerek, şunları kaydetti: “Esnaf arkadaşlarımız ile dertleşiyoruz. Sıkıntılarını dinliyoruz. Destek istemeden esnaf arkadaşlar desteklerinin tam olduğunu ifade ediyorlar. Allah inşallah vatandaşın, esnafın teveccühüne bizleri layık eyler. 16 yıldır olduğu gibi bundan sonrada ülkemize, dünyaya en güzel bir şekilde hizmet etmeyi nasip eder inşallah.”