AK Parti milletvekili İbrahim Yurdunuseven 24 Haziran seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretlerine başladı. Yurdunuseven “Ankara’da da ilimizde de kapılarımız halkımıza sonuna kadar açık olacak” dedi.

 

AK Parti milletvekili İbrahim Yurdunuseven seçimin ardından ziyaret turuna çıktı. Yurdunuseven, İlk olarak Baro Başkanı Turgay Şahin, ardından da Vali Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret etti. Yurdunuseven daha sonra da Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız’ı da ziyaret eden Yurdunuseven hem ‘hayırlı olsun’ hem de seçim güvenliği için teşekkür ziyaretinde bulundu. Yurdunuseven son olarak İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel’i ziyaret etti.



“ANKARA’DA DA İLİMİZDE DE KAPILARIMIZ HALKIMIZA SONUNA KADAR AÇIK OLACAK”

 

Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili seçilen İbrahim Yurdunuseven, yeni dönemde, ilimizin TBMM’deki sesi olacak. Yurdunuseven, “Öncelikle sandıkta verdikleri destekten dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Büyük ve güçlü Türkiye yolunda güven ve istikrardan yana tercihte bulunarak ‘Devam’ diyen hemşehrilerine şükranlarımı iletiyorum. Büyük zaferimizin ardından protokol ziyaret turuna çıktık. İlimiz için gece gündüz çalıştık, çalışacağız. İlimizin nerede bir eksiği var, nerede bir mazlumun eli var hemen tutacak, kaldıracağız. Kimseyi ötekileştirmeden tümüyle ilimizin vekili olacak, her kesimi kucaklayacağız. Ankara’da da burada da kapılarımızı sonuna kadar halkımıza açacak ve dün olduğu gibi bugün de halkımızı dinleyecek sorunlarına çözüm olacağız” dedi.



 

8 TEMMUZ’DA YEMİN EDECEK

 

24 Haziran'da yapılan seçimlere milletvekili adayı olarak giren İbrahim Yurdunuseven, seçim sonuçlarına göre, 27. Dönem AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili olarak Meclis'teki yerini alacak. Yurdunuseven, Yüksek Seçim Kurulu'nun 5 Temmuz'da kesin sonuçları açıklamasının ardından, 8 Temmuz'da yapılacak Meclis Genel Kurulu ilk toplantısında yemin ederek görevine başlayacak.