AK Parti İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyelerinin haftalık değerlendirme toplantısı önceki gün gerçekleşti.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

AK Parti İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyelerinin haftalık değerlendirme toplantısı önceki gün gerçekleşti. Toplantıda konuşan İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, Türkiye’nin Kudüs konusundaki çalışmalarını değerlendirdi.

 

Haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısı, AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven başkanlığında, AK Parti Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleşti. Toplantıda AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kudüs konusundaki açıklamaları ve ana muhalefet partisinin bu konudaki “dünyanın en iyi işini de yapsa muhalefet olacağız” açıklamalarının hatırlatıldığı bir video izletildi.

 

Halkımızla istişare yapıyoruz

 

Toplantıda konuşan İl Başkanı Yurdunuseven, “Tüm dünya şunu bilmeli ki Kudüs sadece Türkiye’nin değil İslam aleminin kutsal bir şehridir. O yüzden Cumhurbaşkanımız bu konuda her yerde dünyaya sesini yükseltiyor, yükseltmek zorunda” dedi. Çalışmalar hakkında da bilgi veren Yurdunuseven, “Ziyaretlerimize aralıksız devam ediyoruz. Vatandaşlarımızla istişareler yaparak aldığımız neticeleri Genel Merkeze aktarıyor ve halkın taleplerinin bir an önce yerine getirilmesinde aracılık ediyoruz. Halkla bağımızı koparmadık” dedi.