YÜNTAŞ VOLEYBOL 3 YENİ OYUNCUYLA ANLAŞTI

Gözden kaçırmayın

Afyonspor, Altınordu maçına hazır!Afyonspor, Altınordu maçına hazır!

 YÜNTAŞ VOLEYBOL 3 YENİ OYUNCUYLA ANLAŞTI

                Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başladı.               

                Efeler Ligi'nde geçen sezon play-out maçlarında 6'da 6 yaparak ligde kalmayı başaran Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı, yeni sezonda iddialı bir takım kurmak için çalışmalara başladı.

                Bu doğrultuda, Tofaş Spor Kulübü'nden smaçör Mehmet Hacıoğlu, Palandöken Spor Kulübü'nden libero Doğuş Yapıcı, Konya Büyükşehir Belediyespor'dan smaçör Berk Özbek anlaşma sağlayan  Belediye Yüntaş Voleybol Takımı kadrosunu güçlendirdi. Yeni oyunculularla Başkanlık makamında, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Belediye Yüntaş Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan ve Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Kınay'ın katıldığı a törenle sözleşme imzalandı.

                VOLEYBOLA ÖZEL SPOR SALONU YAPIYORUZ

                Transferlerin hem Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı için hem de sporcular için hayırlı olmasını dileyen Başkan Çoban, kazasız belasız bir lig geçirmeleri temennisinde bulundu. Ülkemizde voleybol sporunun gelişmesi için Afyonkarahisar Belediyesi olarak kendilerinin de çok büyük çaba harcadığını belirten Başkan Çoban, Sahipata Mahallesi'nde sadece voleybola özel bir salon yaptıklarını söyledi.

                Bu salonun yıl sonuna yetişeceğini kaydeden Başkan Çoban, zemininin, yüksek konfor ve performans sağlayan taraflex zemin kaplaması olacağını açıkladı. Taraflex kaplama zeminle ilgili katalogları sporculara gösteren Başkan Çoban, bu zeminin maliyetli; ancak sporcu sağlığı ve oyun keyfi açısından çok iyi olduğunu, ayrıca Türkiye'de şimdiye kadar üç ya da dört yerde yapıldığını ifade etti.