Tınaztepe ve Mustafa Abi Spor Salonlarında oynanan maçlara 300 sporcunun katıldığı turnuvada, kızlar ve erkekler kategorilerinde üçer grup oluşturuldu. Gruplarını lider tamamlayan takımlar, bölge şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Turnuvada, Yıldız Kızlar A Grubunda ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Ortaokulu, B Grubunda TED Ankara Koleji Vakfı Özel Ortaokulu, C Grubunda Özel Çağdaş Ortaokulu birinci sırada yer aldı. Yıldız Erkekler A Grubunda MAT-FKB Özel Gelişim Ortaokulu, B Grubunda Özel Diltaş Ortaokulu, C Grubunda Özel Erarslan Ortaokulu grup birincisi oldu.

Turnuvanın sona ermesinin ardından düzenlenen ödül töreninde, dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi. Törene, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, Okul Sporları Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Enes Özlü ve Okul Sporları Şube Müdürü Adil Kamberoğlu katıldı.

Süper Ligin düşme hattı yanıyor!.. Süper Ligin düşme hattı yanıyor!..

Törende konuşan İl Müdürü Kasapoğlu, "Okul Sporları faaliyet programımızın önemli bir ayağı olan Basketbol Yıldızlar Grup Müsabakalarını başarıyla tamamladık. Gençlerimizin sporu sevmesi ve spora teşvik edilmesi bizim için çok önemli. Bu tür karşılaşmalar, hem sporcularımızın gelişimine katkıda bulunuyor hem de keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor. Tüm katılımcılara ve dereceye giren takımlara tebriklerimi iletiyorum." dedi.

#OkulSporları #BasketbolYıldızlar #Afyonkarahisar