rnZEYTİN DALI HAREKATININ KİLİT NOKTASI HATAY’DAKİ ÖĞRENCİ ARKADAŞLARINA YEŞİLÇİFTLİK İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN MORAL MEKTUBU

Gözden kaçırmayın

AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde

 

 

 

Sultandağı ilçesi  Yeşilçiftlik Beldesinde bulunan Yeşilçiftlik İlkokulu 3. Sınıf öğrencilerinden gelen isteklere okul müdürü Ali Gökçe ve sınıf öğretmeni Barış Çetinkaya’ da destek olunca sınır bölgesinde olan ve  Zeytin Dalı Operasyonunun merkezi Hatay’daki Aktepe Cemil Meriç  İlkokulu 3. Sınıf öğrencileri ile dostluk köprüsü kurmak ve onlara moral vermek için mektup arkadaşlığı ile ilk adımları attılar.

    Mektup gönderen öğrenciler eskiden mektuplaşmak varmış biz kitaplardan okuyoruz Askerlerimize hep dua ediyoruz aynı zamanda orada bulunan kardeşlerimizide unutmadık onlara moral vermek  için mektuplaşmak istedik öğretmenlerimizde bize destek verdi ve ilk mektuplarımızı gönderiyoruz ülkemizdeki yaşayan tüm kardeşlerimizi seviyor ne zaman dara düşerlerse yanlarında olmak istiyoruz şeklinde konuşan miniklerin mektup gönderdiğini gören Sultandağı Postanesindeki memur amcalarını ve vatandaşları duygulandırdılar.Mektuplar her bir öğrenciden Hatay’daki Aktepe Cemil Meriç  İlkokulu 3. Sınıf öğrencilerine ayrı ayrı yazıldı.Bu duyarlı ve örnek davranış için öğrenci kardeşlerimizi yürekten kutluyoruz..