YEŞİLAY BAŞKANI GÖKÇE’DEN, ÇAĞLAYAN’A ZİYARET

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri



Yeşilay Haftası münasebetiyle Yeşilay Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Dr. Yusuf GÖKÇE Afyonkarahisar Kamu Hastaneler birliği Genel Sekreteri Uzm.Dr Murat ÇAĞLAYAN ‘I makamında ziyaret etti.

Yeşilay Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Dr. Yusuf GÖKÇE Afyonkarahisar Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm.Dr Murat ÇAĞLAYAN ‘I makamında ziyaret etti.. Dr. Yusuf GÖKÇE Yeşilay’ın tarihçesi, kuruluş amacı Yeşilay Cemiyeti tarafından bireylere, aileye ve topluma zarar veren sigara, alkol ve uyuşturucu gibi her türlü bağımlılığın önlenmesine yönelik Afyonkarahisar da  yapılan çalışmalarla ilgili Çağlayan’a  bilgi verdi.

 “HER ÇALIŞMA FAYDALI”

Uzm.Dr Murat ÇAĞLAYAN ziyaretten dolayı Gökçe’ye memnuniyetini dile getirerek, her türlü bağımlılıkla ile mücadele eden Yeşilay'ın, önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ve bundan sonraki çalışmalarında her türlü desteği vereceğini söyledi. ÇAĞLAYAN “İnsan sağlığını olumsuz yönde etkileyen alkollü içecekler ve sigara gibi tüm zararlı maddelerin kullanılmamasını sağlamak için yapılan her türlü çalışma faydalı olacaktır. Bu münasebetle bilinçli ve bilgili bir toplum yetiştirilmesi çok önemlidir” dedi. 

Yeşilay Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Dr. Yusuf GÖKÇE ÇAĞLAYAN’  a yeni görevinde başarılar dileyerek göreve geldiği günden beri yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.