YENİ DACİA DUSTER DEMİRELLER AFYONKARAHİSAR YETKİLİ SATICISI TARAFINDAN AKRONES OTELDE YAPILAN GENİŞ KATILIMLI TANITIM GECESİNDE BEĞENİYE SUNULDU…

Gözden kaçırmayın

Afyon'da piyasalar güne nasıl başladı?..Afyon'da piyasalar güne nasıl başladı?..

 

Yeni  Duster Demireller Afyon yetkili satıcısı tarafından Akrones otelde yapılan geniş katılımlı tanıtım gecesinde beğeniye sunuldu.

Yeni Duster, ‘’Hakkını ver sloganı’’ e ile güçlü karakterini vurgulayan, daha belirgin hatlara sahip dış tasarım dikkati çekiyor. Müşterilerine kalite ve konforu bir arada sunan iç tasarımı ile gerçek bir SUV’un karakterini  off-road becerisi tamamlıyor. 



Benzinli , dizel motor , 4×2 ve 4×4 versiyonları. Yepyeni iç mekan tasarımı ve ergonomik olarak geliştirilmiş sürüş konumu ile Yeni Duster’da gerek ağır koşullarda, gerekse  hafta sonu aileniz ile birlikte daha çok hayatın içinde…

Rakiplerine üstünlük sağlayan 70.900 TL’den başlayan fiyat ve ödeme avantajları, yaygın yedek parça ve servis ağı, ekonomik tüketimli, çevreye saygılı motor seçenekleri, yepyeni renk seçenekleri ile Demireller plazada müşterilerini bekliyor.



Otomotiv sektöründeki faaliyetine 1966 yılında Demireller oto alım-satım ile başlayan firma 1988 yılında,uluslararası bir üne sahip olan dünya lideri Massey Ferguson traktör bayiliğini almıştır.Afyonkarahisar'da Massey Ferguson satış-servis-yedek parça bünyesinde hizmet veren firmamız,2014 yılı ocak ayında,yine bir dünya markası olan Renault-Dacia otomobil bayiliği ile hizmet ağını genişletmiştir.Siz değerli müşterilerine satış-servis-yedek parça-sigorta-2.el alanında , 6500 m2 lik alana kurulu modern plazasında tecrübeli ve uzman ekibiyle hizmet vermektedir.

 

İletişim :  RÜVEYDA ATEŞ – SATIŞ MÜDÜRÜ

DEMİRELLER RENAULT – DACİA AFYONKARAHİSAR YETKİLİ SATICISI

Telefon : 0272 213 7272