rnAfyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici ve Afyonkarahisar İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Lütfü Akgün, Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından tadilatı yapılarak hizmet binası olarak kullanılacak olan Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundular.

Gözden kaçırmayın

"Eskişehir'de Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Toplantısı yapıldı"

Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından tadilatı yapılarak hizmet binası olarak kullanılacak olan Afyonkarahisar Devlet Hastanesi eski binası, İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici tarafından ziyaret edildi.

 

Yeni açılan birimlerden olan AKBAM (Afyonkarahisar Bağımlılıkla Mücadele Merkezi), Evlilik ve Aile Danışmanlığı Merkezi, KADTEM, Halk Sağlığı Laboratuvarı ve Müdürlüğün diğer şube ve birimleri ziyaret eden Yemenici birimlerin çalışmaları hakkında Akgün’den bilgiler aldılar.

 

Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici Yeşilay ile işbirliği içinde hizmet veren AKBAM’ın ziyaretçi defterine duygularını yazıp, ardından Yeşilay üyeliği için gerekli formları doldurarak Yeşilay üyesi oldu. Özellikle gençleri tehdit eden her türlü bağımlılık ile mücadele etmek ve kişileri sosyal hayata kazandırmak amacı ile çalışan AKBAM projesi Dr. Yemenici tarafından da güzel bir uygulama olarak değerlendirildi. Ziyarette Yemenici ve Akgün’e her iki kurumun Müdür yardımcıları ve şube müdürleri eşlik etti.