Sandıklı Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Bedesten Çarşısındaki 1. Bedesten Etkinliği yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Gözden kaçırmayın

Milli Eğitim organizasyonuyla ooşkulu Cumhuriyet TiyatrosuMilli Eğitim organizasyonuyla ooşkulu Cumhuriyet Tiyatrosu

Sandıklı Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Bedesten Çarşısındaki esnaf kardeşlerimiz tarafından düzenlenen 1. Bedesten Etkinliği yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

 

 

Öğle saatlerinde başlayan etkinlikte çocuklar için yüz boyama, ikramlar, canlı müzik etkinliklerinin yanı sıra bütün Bedesten Esnafları tarafından alışverişlerde %10 indirim uygulandı.

 

Gece yarısına kadar devam eden programda ayrıca Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl'e yapmış olduğu Bedesten Çarşısıyla göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı Bedesten Çarşısı esnafları adına Saadettin Ulusoy tarafından plaket verildi.

 

Başkan Mustafa Çöl burada yapmış olduğu açıklamada; "Bedesten Çarşımızın çok kıymetli esnaflarına böyle nazik düşünceleri için teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah'tan bereketli, bol kazançlı günler diliyorum. Sandıklımıza böyle güzel bir eser kazandırdığımız için ve ayrıca bu güzel organizasyonda sizlerle bir arada olduğumuz için çok mutluyum. Sandıklımıza hayırlı ve uğurlu olsun." ifadelerine yer verdi.

 

Bedesten Esnaflarımızdan alınan bilgiye göre; etkinliklerin yaz boyunca devam edeceği, etkinliğe katılan vatandaşlarımız tarafından güzel dönüşler aldıklarını, inşallah daha güzel etkinliklerde Sandıklı halkı ile buluşacaklarını ifade ettiler.