Kuş Uçuşu dizisi ikinci sezonuyla bomba gibi geliyor! Kuş Uçuşu dizisi ikinci sezonuyla bomba gibi geliyor!
Yaman Ali'nin zorlu yaşam mücadelesi, "Yabani" adlı diziyle ekranlara yansıyor. Yaman, babasının varlıklı ve köklü bir aileden başka bir çocuğu daha olduğunu keşfettiğinde, yabancı kardeşi Deniz ile zorlu bir ilişkinin içine çekilir. Aile içi miras kavgaları, dedesinin vasiyetinin ortaya çıkması ve aşkın sınırlarının zorlanması gibi gelişmeler, Yaman'ı geçmişiyle yüzleşmeye itiyor.

Soysalan ailesinde başlayan miras çekişmeleri sırasında Alaz da Asi'yi kıskandırmak amacıyla bir kızla yakınlaşıyor. Alaz'ın bu hareketi, Asi'nin ona güvenip güvenmeme konusunu sorgulamasına neden oluyor.

Karışık duygular içindeki Rüya ise Deniz'in yardım tekliflerini iyi niyetli kabul ederken, aslında manipüle edildiğini göremez. Yaman Ali, sokaklarda kaybolmuş bir geçmişten gelen ve kendini "Yaman" olarak yeniden inşa etme çabasının hikayesi izleyiciye dramatik bir şekilde sunuluyor.

Dizinin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas gibi isimler yer alıyor. NTC Medya yapımı olan "Yabani", M.Çağatay Tosun yönetmenliğinde ve Hilal Yıldız'ın kaleme aldığı bir senaryoyla oluşturulmuş. Dram türündeki dizinin müzikleri ise Ender Gündüzlü tarafından yapılmış. "Yabani", her hafta izleyicileriyle buluşarak, bir ailenin para ve iktidar çatışmaları etrafında şekillenen karmaşık ilişkilerine ve bir genç adamın kimlik arayışının hikayesine odaklanıyor.