Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğretmenlerinden Gökçen Zeybek’in attığı küçük bir adım Halep için büyük bir kampanyaya dönüştü.

 

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğretmen, öğrenci ve velilerinin katıldığı yardım kampanyası Halep’teki çocuklara yeniden hayata tutunmalarını sağlamak için bir adım olacak.

 

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu tarafından başlatılan kampanyada konuşan Okul Müdürü Figen Memiş, sadece battaniye kampanyası olarak düşünülen kampanyanın büyük bir yardım kampanyasına dönüşmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

 

“Anne Kucağı Gibi Sımsıcak” projesi kapsamında başlatılan kampanya hakkında bilgi veren Okul Müdürü Figen Memiş, “Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu olarak, Gökçen Zeybek öğretmenimizin, ‘Anne Kucağı gibi sımsıcak’ adlı projeyi kışın, maddi durumu yetersiz olan bebek ve çocuklarımıza battaniye sağlamak amacıyla sürdürmekteydik. Ancak Halep’te zor durumda olan kardeşlerimizin durumu yüreğimizi dağladı. Bu bağlamda başta Gökçen Zeybek öğretmenimiz olmak üzere çocuklarımız, velilerimiz ve tüm okul personelimiz canla başla çalıştılar. Ortaya bu sonuç çıktı. Projemiz sadece battaniye yardımı olmaktan çıkarak gıda giyim gibi kocaman bir yardım kampanyasına dönüştü. Bu bağlamda öncelikle kampanyamızı başarıyla yürüten Gökçen Zeybek öğretmenimize, tüm okul personelimize, velilerimize ve kendileri küçük yürükleri kocaman olan yavrularımıza çok teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Kampanya kapsamında toplanan yardım malzemelerinin Halep’e gönderileceği bildirildi.